OMONIA LEIDEN

OMONIA LEIDEN Griekse Specialiteiten en Maaltijden

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1816 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Omonia Leiden. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 22:31 Heerlijke kip kapsalon en bezorging was op tijd.
27 mei 2022 om 19:47 Zo de vuilnisbak in gepleurt. Wat een bagger broodje
22 mei 2022 om 14:40 zat een lange zwarte haar in me eten. top!!
15 mei 2022 om 12:39 Mag ik jullie /E-mail/-adres: ik wil de resultaten van mijn onderzoek aan cola's nog delen. Jelui hebt mijn telefoonnummer.
8 mei 2022 om 21:05 Eten was gewoon prima. We hadden er al vaker besteld dus we wisten wat we konden verwachten. Normaal zijn ze altijd stipt met de bezorging, maar deze keer 40min later dan de gekozen tijd!
7 mei 2022 om 22:25 Bestelling kwam veel te vroeg terwijl we specifiek tijd aangaven ivm terugkomen vakantie.Alles koud toen we konden eten.Toen ik erover belde werd na mijn beklag de hoorn erop gegooid.Daarna namen ze niet meer op. We bestellen hier nooit meer!
5 mei 2022 om 1:27 Moest bezorger nog overtuigen tot het aannemen van het zilverpapier; ondanks mijn stellen en aanvaard krijgen als voorwaarde tijdens de onderhandelingen over de eigendomswisselingen.
2 mei 2022 om 19:23 Heerlijk voor ons genoeg
1 mei 2022 om 20:15 Had wat warmer gemogen, verders was het prima. Smaakte goed en het was genoeg.
30 apr 2022 om 23:21 The order arrived 30+ min past the arrival time and the pita tasted like bile.
30 apr 2022 om 11:32 Eten was keurig op tijd en warm. Helaas is de kwaliteit voor iemand die smaakpupillen heeft uiterst treurig. Muffe smaak zat overal in Giros en tsatsiki dus denk niet dat het fris is. Nooit meer!
29 apr 2022 om 8:35 Eten werd veel te laat bezorgd en de patat was oud en koud.