OMONIA LEIDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1934 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Omonia Leiden. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 23:22 Eten was top, bezorging duurde wat langer wegens drukte maar voor een zondag waren ze met een uur nog snel!
26 nov 2022 om 11:24 Eten was heerlijk oprecht, maar de bezorging, notabene na 8 uur savonds, viel zwaar tegen. Een uur en 3 kwartier moeten wachten, terwijl de zaak op 12 min fietsafstand zit.
25 nov 2022 om 20:56 Na twee uur wachten gebeld, zou er over 15 min zijn. 40 minuten later pas bezorgd. Daarbij waren de frites taai. Erg jammer
20 nov 2022 om 21:21 Bezorging na 2 uur en 15 minuten. Als je niet op tijd kunt leveren omdat het druk is, zorg dan dat men niet kan bestellen. Of gooi je hut gewoon dicht. Ik bestel hier nooit meer.
20 nov 2022 om 20:28 Bezorging na 2 uur en 15 min
20 nov 2022 om 20:01 In de mail stond 30 min geleverd. In werkelijkheid 75 min. Is geen groot probleem maar schrijf dan niet 30 minuten in de mail. Je gaat toch na 30 minuten zitten wachten maar er komt dan nog steeds niets.
20 nov 2022 om 19:54 Zoals gewoonlijk veel te laat en als je dan belt wordt er gezegd 10 minuutjes. Maarja het eten blijft lekker
19 nov 2022 om 21:42 Een uur en een kwartier te laat bezorgd, en inmiddels ook koud eten. Jammer, want normaal als ik hier bestel is het prima.
18 nov 2022 om 9:02 ik wil graag een bon en geen geschreven bon deze geschreven bon kan ik niet afboeken op de zaak Zeeuw en Zeeuw Renault Leiderdorp
17 nov 2022 om 9:33 Prima eten. Lekkere gyros.
14 nov 2022 om 8:07 Normaal zeer goed eten nu een dode vlieg op de 2de vleesschotel dan heb je ineens geen trek meer
13 nov 2022 om 21:29 Eten is altijd goed !! Ben zeer tevreden