OMONIA LEIDEN

OMONIA LEIDEN Griekse Specialiteiten en Maaltijden

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1084 beoordelingen
20 sep 2020 om 12:02 Heerlijke lamskoteletten!! Patat was lekker. Heb gevraagd of het eten na 40min bezorgd kon worden en kwamen netjes op tijd.
20 sep 2020 om 10:40 Slecht eten patat was niet gebakken in de kapsalon alles waterig
18 sep 2020 om 20:45 Gyroscoop was lekker, maar lauw. De rijst was goed
18 sep 2020 om 20:41 op tijd bezorgd, eten was heet en heel erg lekker!
17 sep 2020 om 8:57 We hadden een suzuki schotel besteld. De patat was erg vet. Het leek erop dat het oude patat was die nog een keer in de frituur was gegaan. Gyros en tzatziki waren erg lekker. De suzuki was droog en een beetje smakeloos.
13 sep 2020 om 21:19 Ik had besteld om 18.15 uur het was 10 min eerder. Was erg lekker, de patat kon beter.
12 sep 2020 om 22:18 Eten kwam pas na een uur en drie kwartier!!!
12 sep 2020 om 20:55 Ruim een half uur te vroeg. Had het eten nu goed warm geweest. Echt alles was koud. De patat kon je met een rietje naar binnen slurpen. Deze zooi is zo de groenbak in verdwenen en heb bij de Chinees op de hoek een lekkere en goed warme loempia gehaald.
12 sep 2020 om 20:50 slecht smakend eten
12 sep 2020 om 20:46 Verkeerde bestelling Slechte communicatie Verbinding werd gewoon verbroken 2 x moeten bellen! Bar slecht!
12 sep 2020 om 20:33 We did not get 3 things we ordered, they substituted them with random other things and did not notify us. The previous time they also made a big mess of the order. The fries are also bad.
11 sep 2020 om 22:02 Bezorgtijd in de beoordeling is max 90 min. Ik heb 120 minuten moeten wachten, zelfs na 3 x bellen sinds een uur na bestellen. Telkens zelfde verhaal: over 10 min zijn we er. Waardeloos. Eten is prima, als je 2 uur kan wachten